Merre van az előre?

2010.03.04. 19:43

 

Felkerült a navi a motorra, bár nem volt zökkenőmentes a folyamat.

Elsősorban ( az 5V-ról működő készülék miatt ) a vízhatlan szivargyújtó felszerelése, ill. a felszerelés helyének kitalálása okozott fejtörést.

Meglett a hely, és a gyújtás szétbarmolását elkerülendő közvetlenül az akksiról, egy 10 amperes biztosítákon át kapja a delejt a készülék. Magát a szivargyújtót a kormány melletti nyomógombos kapcsolóval lehet áram alá helyezni. ( És ha figyelmen kívül hagyunk egy pozitív szálat, akkor gombnyomásra füstölni is képes a fent említett... ezt biztos forrásból tudom :)

      Még csak provizorikus, itt épp a működését teszteltük

 

A készülék gyári kábele a tankbőr alatt fut - már csak egy vízhatlan záródugó kell, hogy használaton kívül se koszolódjon a fej.

A történet egy órányi szerelés után itt tart, következő lépés a konzol gyártása ( esetleg ebay-ezése ) az 5 collos PNA-hoz. Na igen, maga a készülék.

Mindössze 25ezer forintba került, 2GB memóriával megtűzve a kínai - mi más? - megoldás. ( a 4.3"-as csak 19 ezer lett volna ) És hogy mit tud?

 

Bekapcsolás után 20 másodperccel már a térképprogram látványa fogad, a cím megadása után pedig mindössze 3-4 mp kell az 500 km-nél rövidebb utak tervezésére.

Képes FM transmitter módban üzemelni és persze film/zene lejátszás is van. Egyszóval agyonveri az annak idején hat számjegyű (!) összegért vásárolt PDA-mat...

       A kapcsoló, ami túlélte a fakezűséget és a zárlatot is

 

Nincs más hátra, reggelre meg kell álmodnom a konzol formáját. A legyártása már csekélység lesz ezek után...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hegylakok.blog.hu/api/trackback/id/tr141809576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása